Το κατάστημα Bakagiannis Jeans δραστηριοποιείται στον χώρο του Νεανικού Casual και Sport ρούχου από το 1975.

Το jean, ένα προϊόν καινούργιο για την εποχή εκείνη και το ιδιαίτερο δικό μας ενδιαφέρον γι’ αυτό το προϊόν ,όπως τα καλύτερα και πιο γνωστά ονόματα σ’αυτό το είδος και η προσαρμογή του καταστήματος σε διεθνή πρότυπα για το jean, ήταν αυτό που μας χαρακτήρισε και μας έδωσε μια εντελώς ιδιαίτερη ταυτότητα.

Αυτό, μας ώθησε να κινηθούμε με την ίδια λογική και σε κάθε νέα τάση της παγκόσμιας αγοράς για κάθε προϊόν όπως τα sneakers (αθλητικά) παπούτσια . Καθιερώσαμε ένα τρόπο ντυσίματος lifestyle.

Από τα πρώτα βήματα το bakagiannis jeans στηρίχθηκε στην πώληση των πιο επώνυμων και καταξιωμένων προϊόντων του χώρου. Αυτό, και σε συνδυασμό με την γνώση του αντικειμένου αλλά και την εμπειρία που διαθέτουμε, πάντα με άξονα το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο του πελάτη που μας εμπιστεύεται, μας καθιέρωσε ως ένα από τα καλύτερα καταστήματα του χώρου στην Ελλάδα.

To 2004 η εταιρεία μας άνοιξε ένα κατάστημα στην Ν.Σμύρνη (Αττικής) με διακριτικό τίτλο "MISHOP Jeans Store by Bakagiannis Jeans".

Το 2012 η εταιρεία μας άνοιξε και το διαδικτυακό της κατάστημα www.bakagiannis.com.gr φιλοδοξώντας με αυτό τον τρόπο να ικανοποιήσουμε κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Το 2015 η εταιρία μας άνοιξε το τρίτο της φυσικό κατάστημα στην πόλη του Αγρινίου, στον πλέον εμπορικό δρόμο της πόλης με αποκλειστικότητα την πώληση των εμπ/των της πασίγνωστης STAFF Jeans και διακριτικό τίτλο "MISHOP Jeans Store by Bakagiannis Jeans".